Skip to main content
Opening van de winkel aan Terwaenen

1 oktober 2001

Verhuizing winkel van de Galerij naar Terwaenen waar tevens de productie werd ondergebracht.

Dit betekende een grote uitbreiding van het assortiment met patisserie producten, waarbij een klein deel betrokken werd bij banketbakkerij Maassen (oude werkgever). De toen werkzame verkoopmedewerkster hielpen ook mee in de productie. (Foto dames opening) Al gauw kwamen de eerste weekend en vakantiekrachten om te helpen in de productie, dit ging gepaard met het inschakelen van familie en vrienden in drukke tijden zoals kerst en pasen.

November 2002

De ontwikkeling en presentatie van de Osse Trotse aan Burgemeester Klitsie tijdens het door ons georganiseerde lijsttrekkers ontbijt waarbij het gehele college aanwezig was.

Deze ontwikkeling hebben we samen met Christien Hermes-van den Heuvel (bedenkster naam Osse Trotse) gedaan. Inmiddels is de Osse Trotse een gedeponeerd merk geworden waar we trots op zijn en niet meer is weg te denken als het mooiste en lekkerste geschenk uit Oss.

introductie van de osse trotse
Het eerste team van de winkel aan Terwaenen

Periode 2003 – 2006

Geleidelijk werd er aan gewerkt om het gehele assortiment zelf te vervaardigen, en werden er taartjes en gebakjes ontwikkeld met wijnen en met port, hebben we voor bierbrouwerij Oijen een bierbonbon ontwikkeld en ga zo maar door. Het was voor de winkeldames soms om gek van te worden zo vaak er een nieuw product bedacht werd. Eind 2006 zijn we ook begonnen met het leveren aan het toenmalige Organon.