Gebak

Al onze gebakjes worden met uiterste precisie en zorg gemaakt, waarbij de keuze van grondstoffen bepaald wordt door kwaliteit, smaak en versheid, puur natuurlijk! Daarnaast maken we gebruik van nieuwe technieken bij de bereiding. Zo worden onderdelen van gebak bereid en met tussenkomst van diepvries, dagelijks gecomponeerd tot overheerlijk gebak. Ons assortiment gebak bestaat uit 5 groepen: slagroomgebak, crèmegebak, vruchtengebak, bavaroisepunten, mousse en dessertgebak.
Tompouce

Casis pyramide

Appelnoten gebakje

Frambozenmousse gebakje

Chocolade vanille gebakje

Mascarpone mousse

Chocolade punt

Chipolata kleedje

Aardbeien schelpje

Hazelnoot slagroom gebakje

Praline creme gebakje

Bloedsinaasappel mousse gebakje

Appelpunt

Aardbeien kwarkpunt

Victoria slagroom gebakje

Vruchten schelpje

Christoffel gebakje

Flambe rolgebakje

Chocoladebol

Praline slagroom

Chocotine gebakje

Kersen schelpje

Konoortje

Slagroom rol gebakje

Kersen rol gebakje

Bosbessenkwark punt

Abrikozenkark punt

Grand Marnier likeur gebak

Frambozen likeur gebak

Cointreau likeur gebak

Rhum creme gebak

Irisch Coffee creme gebak

Bananen soes

Praline creme gebak

Advocaat creme gebak

Caramel creme gebak

Aardbeien mousse gebakje

Rotsjes

Chocovanille creme gebakje

Bloedsinaasappel mousse gebakje

Chocoframboos mousse gebakje

Zwarte parel gebakje

Kersen schuim gebakje

Caramella mousse gebakje

Limoen mousse gebakje

Hazelnoot caramel creme

Hazelnoot mokka creme gebakje

Duindoorn carree gebakje

Frambei carree gebakje

Sinaasappel chocolade punt

Passie macao mousse gebakje

Bapamanga mousse gebakje

Mascarpone mousse gebakje

Aardbeien flannetje

Marsepein carree gebakje