Gelegenheidstaarten

Wij maken feesttaarten voor groot en klein en elke gelegenheid, van een slagroomvulling tot een feestelijke champagne vulling. Er zijn vele mogelijkheden, en maken wij geheel naar uw wens. Ook in de afwerking van de taart kennen we vele mogelijkheden, zoals een foto in chocolade of een decoratie van marsepeinen rozen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.Enkele creaties van onze feesttaarten;Slagroomtaart, moscovisch beslag in gestreken met aardbeien/frambozen confiture gevuld met slagroom, afgewerkt met slagroom en gedecoreerd met vers fruit. Chipolatataart, moscovisch beslag getrempeerd met marasquinlikeur,waartussen een zachte vulling van Zwitserse room met een garnituur van amarenenkersenbitterkoekjes, en stukjes perzik is gehuld. De taart wordt feestelijk afgewerkt met marsepein, fruit en chocolade.

Fototaart

Het is ook mogelijk om een foto of logo op de taarten te krijgen. Deze wordt afgedrukt op een chocosheet met eetbare inkt waarna deze bovenop de taart op een laagje marsepein komt te liggen. Heel erg leuk ter gelegenheid van een kinderverjaardag, jubilea en als bedrijfspresentatie.

Aanleveren:
Foto-Logotaarten kunnen worden aangeleverd in een jpg-bestand, deze kunt u samen met uw bestelling mailen naar info@christianchocolaterie.nl
Paarden taart

Bob de Bouwer taart

Louis Vuittontas taart

Cadeau taart

Thema Winnie the Pooh

Tas taart

Angry birds taart

Bumba taart

Vlinder taart

Hello Kitty taart

Geboorte taart blauw

Kroon taart

Spiderman taart

Dora taart

Hulk taart

Bumba taart