Over Christian Chocolaterie Patisserie

Dagelijks bedenken en vervaardigen wij op ambachtelijke wijze, met een team van gedreven patissiers en enthousiaste winkeldames, de fijnste lekkernijen. Christian Chocolaterie Patisserie kwam tot stand uit hobby en passie voor mijn vak: chocolatier/patissier. In 1999 openden we onze eerste winkel in de Galerij te Oss, waar wij twee jaar met veel plezier onze producten verkochten. In 2001 zijn we verhuisd naar Terwaenen 28 te Oss waar tevens de werkruimte werd gevestigd. Vanuit de sfeervolle winkel kunt u zien hoe onze producten tot stand komen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en ambachtelijk produceren van bonbons, truffels en chocoladegeschenken. Tevens ontwerpen en maken wij geheel ambachtelijk een grote sortering gebak, desserts, taarten, bruidstaarten, koekjes en hapjes. Door uitsluitend gebruik te maken van de fijnste en zuiverste grondstoffen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geven wij onze producten een (H)eerlijke smaak.

Wij proberen om een verrassend en veelzijdig assortiment samen te stellen en alle combinaties van smaak uit te buiten. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken, gecombineerd met een ambachtelijke wijze van produceren. Bij ons bedrijf staan creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ons team van enthousiaste winkeldames en banketbakkers is een dynamisch, nauw samenwerkend team. Het team is dagelijks in de weer om lekkernijen voor u te vervaardigen, en deze met zorg aan u te presenteren. Ons team is altijd bezig om u service en kwaliteit te bieden waar wij trots op zijn. Wij hopen dat onze creativiteit en kwaliteit u aanspreekt en dat u smaakvol kunt genieten van onze website.

Christian van Kempen en Team Christian Chocolaterie Patisserie.

Het team van Christian Chocolaterie Patisserie


Leerbedrijf

Dagelijks zijn we met ons team van praktijkopleiders bezig met het opleiden en enthousiasmeren van leerlingen voor ons vak. Alle leerlingen krijgen na afloop van hun leerperiode een stage certificaat mee.

Download hier het Leerlingen-profiel