Skip to main content

Periode 2007 – 2010

Een periode van groei, in 2007 kwam de eerste leerling banketbakker Patrick in dienst, met later dat jaar de volgende leerling banketbakker. De eerste aanpassing productieruimte werd gerealiseerd.

En in deze periode hebben we ook leuke opdrachten gerealiseerd met hulp van familie en vrienden, zo waren dat in een week 7000 Osse Trotse maken voor een groot Oss bedrijf, of 2000 appelkanjers in een weekend voor een regionaal bedrijf. Ook andere leuke opdrachten hebben we mogen realiseren zo hadden we voor Fuji een Picasso letter gemaakt met de 4 basiskleuren, te veel om op te noemen.

gedecoreerde chocoladeletter

Christian 10 jaar!

Ons 10 jarig bestaan was een grote happening, veel aandacht in de feestmaand oktober 2009 gekregen, met als hoogtepunt de afsluitende  open dag 2 november 2009. Het personeel kreeg nieuwe bedrijfskleding, we hadden veel activiteiten van ice-carving tot aan schilderen met chocolade, een grote proeverij, marsepein maken voor de kinderen en presentatie nieuwe assortiment.

Periode 2010 – 2015

Een periode van groei, ontwikkeling en uitbreiding. Begonnen met de dagelijkse levering aan diverse horecabedrijven in Oss en omgeving, daarbij een uitbreiding in personeelsbestand gekregen en zijn we begonnen met het opleiden van jonge vakmensen. Een van onze nieuwe grote klanten is Cappucino in Rosmalen.

In 2013 was er weer een grote introductie van een nieuw product de “OSSJES”, dit in samenwerking met Helma de bruin die met dit idee bij ons kwam.

De Ossjes naar ontwerp en beeld van de gouden Osse koppen van Ottmar Hörl die in Oss op markante plaatsen en gebouwen maar liefst twee weken hingen en er verscheidene gestolen waren. De Ossjes vervaardigd met drie smaken bijzondere chocolade, melk, puur en blonde chocolade in de vorm van de Ossjes en gebrushed met goud poeder.

Inmiddels is ons volume in verwerking van chocolade gestegen naar 5000 kg.

Bij deze ontwikkelingen werd het noodzakelijk de bakkerij uit te breiden, het achterste gedeelte van onze buren kwam bij de bakkerij, daarin hebben we een totaal nieuw gedeelte van de bakkerij gebouwd met nieuwe koelingen, vriezer en oven. Deze verbouwing was net voor sinterklaas gerealiseerd wat een verademing was in werkgenot. Klaar voor de toekomst.