Skip to main content

Workshops

Bij Christian Chocolaterie Patisserie geven we verschillende workshops voor zowel groepen als de losse chocoladeliefhebbers. Een workshop duurt ongeveer 3 uur. Ze beginnen om 19.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Een groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Naast deze groepsworkshops zijn er iedere maand met uitzondering van november en december open workshops waar je gezellig met een klein groepje of met z’n tweeën aan mee kunt doen. Bij te weinig inschrijvingen zal een workshop komen te vervallen (minimale aantal is 6 personen).

LET OP! Ben je met minder dan 8 personen schrijf je dan in op een workshop met een open inschrijving.

workshop - truffel maken

Workshop truffels maken

Voor de echte chocoladeliefhebber bestaat er de mogelijkheid tot deelname aan een workshop truffels maken in ons atelier. Jouw chocolatier, Christian, demonstreert je duidelijk en uitgebreid diverse technieken die voor de bereiding van verschillende soorten truffels nodig zijn. Het geleerde wordt direct in praktijk gebracht en uiteraard mag je de zelfgemaakte truffels (+/- 750 gram) meenemen. Dat wil zeggen; als je na het proeven nog wat over hebt! Kortom, een informatief, smakelijk en gezellig avondje uit. Ook heel leuk als cadeau!

Lees verder

Bonbon Workshop

Voor de echte chocoladeliefhebber bestaat er de mogelijkheid tot deelname aan een workshop in ons atelier. Jouw chocolatier, Christian, demonstreert je duidelijk en uitgebreid diverse technieken die voor de bereiding van verschillende chocoladeproducten nodig zijn. Het geleerde wordt direct in praktijk gebracht en uiteraard mag je de zelfgemaakte producten (+/- 750 gram) meenemen. Dat wil zeggen: als je na het proeven nog wat over hebt!
Kortom, een informatief, smakelijk en gezellig avondje uit.
Ook heel leuk als cadeau!

Lees verder
Bonbon workshop

Workshops: open inschrijving

Iedere maand, met uitzondering van maart en december, organiseren wij workshops met een open inschrijving. Je kunt dan gezellig met een klein groepje toch een workshop bijwonen. Bij te weinig inschrijvingen zal een workshop verzet worden (minimaal aantal is op deze avonden 6 personen).

De kosten voor een workshop zijn €47,50 per persoon.

Hieronder de data voor het komende jaar:

Wij selecteren alleen maar de beste en lekkerste cacaobonen voor al onze producten. Wij proberen om een verrassend en veelzijdig assortiment samen te stellen en alle combinaties van smaak uit te buiten. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken, gecombineerd met een ambachtelijke wijze van produceren. Bij ons bedrijf staan creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Lees verder