Workshop Bonbon maken - Christian Chocolaterie en Patisserie Skip to main content
  • Workshop Truffels maken

Wat kun je verwachten?

Jouw chocolatier, Christian, demonstreert je duidelijk en uitgebreid diverse technieken die voor de bereiding van verschillende chocoladeproducten nodig zijn. Het geleerde wordt direct in praktijk gebracht en uiteraard mag je de zelfgemaakte producten (+/- 750 gram) meenemen. Dat wil zeggen: als je na het proeven nog wat over hebt! Kortom, een informatief, smakelijk en gezellig avondje uit.

Programma:

  • Ontvangst met verse koffie en een heerlijke bonbon
  • Achtergrondinformatie over chocolade
  • Demonstratie van bonbons en chocolade-producten
  • Uitleg over bonbonvullingen
  • Verwerken van bonbonvulling naar keuze
  • Uitleg over decoreren van bonbons
  • Bonbons decoreren

Betalingsvoorwaarden workshop:

  • Je betaalt na afloop van de workshop met pin of contant (minus de aanbetaling natuurlijk);
  • Als je verhinderd bent, horen wij dat graag minimaal 2 werkdagen van te voren. Anders zijn wij genoodzaakt annuleringskosten van € 15 per persoon te factureren;
  • Alles wat je gemaakt hebt krijg je natuurlijk mee naar huis;
  • Na afloop is er bovendien de gelegenheid om meer van onze producten aan te schaffen;
  • Bedrijven ontvangen een BTW- factuur.
  • Kosten voor de workshop bedragen: € 47.50 per persoon.

Open inschrijvingen

Iedere maand, met uitzondering van maart en december, organiseren wij workshops met een open inschrijving. Je kunt dan gezellig met een klein groepje toch een workshop bijwonen. Bij te weinig inschrijvingen zal een workshop verzet worden (minimaal aantal is op deze avonden 8 personen).

De kosten voor een workshop zijn €47,50 per persoon.

Hieronder de data voor het komende jaar: