Skip to main content

Is je zoon of dochter een echte chocoladeliefhebber?

Vier zijn of haar verjaardag bij Christian Chocolaterie Patisserie!

Bij een kinderverjaardag krijgen de kinderen uitleg over chocolade, waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Daarna gaan ze zelf chocolaatjes en een eigen creatie van marsepein maken. En natuurlijk mogen ze alles wat ze gemaakt hebben mee naar huis nemen. Ook ontvangt de jarige nog een leuke chocolade verrassing!

Een kinderverjaardag is voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 2 uur. De kosten per kind zijn €17.50 Een verjaardag kan gevierd worden met een minimum van 8 kinderen en een maximum 14 kinderen. In de maanden november, december en tussen carnaval en Pasen is het helaas niet mogelijk een kinderfeestje te vieren. Voor reserveringen of meer informatie kun je contact opnemen met de bakkerij op telefoonnummer: 0412- 62 69 17

Kindertaarten

“Hoera je bent jarig”, en dat moet gevierd worden, daar hoort natuurlijk een lekkere taart bij die jij leuk vind. Van Donald Duck tot Sam de Brandweerman of een taart met jouw voetbalheld, bij Christian maken de Patissiers een mooie taart naar wens.

Onze thema taarten zijn gevuld met een heerlijke slagroom en stukjes framboos waarbij we de cake instrijken met aardbeien/frambozen confiture. De taart werken we af in jouw favoriete thema afbeelding en de kleur van de marsepein mag je ook uit kiezen, natuurlijk zetten wij je naam of andere tekst erbij.

Onze foto taarten zijn gevuld met een heerlijke slagroom en stukjes framboos waarbij we de cake instrijken met aardbeien/frambozen confiture. Als je bv. chocolade slagroom in de taart lekker vind is dat natuurlijk ook mogelijk. Op de taart maken wij een chocolade foto van jouw keuze, en plaatsen stukjes chocolade aan de zijkant naar keuze. Kortom een feestelijke taart!

Spiderman taart