Skip to main content
Marloes met taart in handen lachend

Patisserie

Ons assortiment patisserie, ambachtelijk gemaakt uit de allerlekkerste en zuiverste grondstoffen, op ambachtelijke wijze verwerkt tot een modern vormgegeven product.

In onze patisserie vind je een veelvoud aan lekkernijen, waarmee wij de fijnproevers laten genieten.

Een kleine impressie van onze patisserie.

Gebak

Al onze gebakjes worden met uiterste precisie en zorg gemaakt, waarbij de keuze van grondstoffen bepaald wordt door kwaliteit, smaak en versheid, puur natuurlijk !

Daarnaast maken we gebruik van nieuwe technieken bij de bereiding. Zo worden onderdelen van gebak bereid en met tussenkomst van diepvries, dagelijks gecomponeerd gecreëerd tot overheerlijk gebak. Ons assortiment gebak bestaat uit 5 groepen: slagroomgebak, crèmegebak, vruchtengebak, bavaroisepunten en mousse-gebak.

nougatine gebak en chocolade bollen

Wist je dat:

  • De smaak van gebak het best tot zijn recht komt als je het even uit de koeling plaats voor gebruik,
  • Een tompouce het gemakkelijkst eet als je deze op de zijkant plaatst en met je vorkje zo gemakkelijk kunt snijden,
  • Je heerlijk van meerdere smaken gebak kunt genieten als je ze deelt met anderen?

Mini gebak

Patisserie op de vierkante centimeter, doordacht kleine gebakjes, fijn en subtiel van smaak. Groot is de creativiteit en variatie van dit stukje patisserie, aangepast aan het jaargetijde.

We maken maar liefst 5 soorten voor je met ieder zijn eigen smaakvariatie, voorverpakt en altijd op voorraad te weten.

Petit fleur, Petit four glacé, Petit glacè, Tartelet mousse en Petit carree.

 

Taartjes

De diverse gebaksoorten maken we ook in een taartvorm, van een (h)eerlijke appeltaart tot een luxe Witte parel desserttaart.

Bij elk jaargetijde maken we passende taartje welke ook uitstekend als dessert kunnen worden gebruikt.

Onze taartjes met zorg samengesteld in verrassende creaties van mousse vullingen tot romige slagroom, afgewerkt met vers fruit of knapperige chocolade: een traktatie!

Welkom op je bruiloft taartje, met aardbeien en chocolade
witte bruidstaart met viooltjes van boven

Gelegenheidstaarten

Wij maken feesttaarten voor groot en klein en elke gelegenheid, van een slagroomvulling tot een feestelijke champagne vulling. Er zijn vele mogelijkheden, en we maken geheel op wens.

Ook in de afwerking van de taart kennen we vele mogelijkheden, zoals een foto in chocolade of een decoratie van marsepeinen rozen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Enkele creaties van onze feesttaarten:

  • Slagroomtaart, Moskovisch beslag in gestreken met aardbeien/frambozen confituren gevuld met slagroom en frambozen, afgewerkt met slagroom en gedecoreerd met vers fruit.
  • Chipolatataart, moscovisch beslag besprenkeld met marasquinlikeur, waartussen een zachte vulling van Zwitserse room met een garnituur van amarenenkers en bitterkoekjes,  en stukjes perzik is gehuld. De taart wordt feestelijk afgewerkt met marsepein, fruit en chocolade.

Fototaart

Het is ook mogelijk om een foto of logo op de taarten te krijgen. Deze wordt afgedrukt op een chocosheet met eetbare inkt, in gestreken met witte chocolade waarna deze bovenop de taart komt te liggen. Heel erg leuk ter gelegenheid van een kinderverjaardag, jubilea en als relatiegeschenk.