over Christian - Christian Chocolaterie en Patisserie Skip to main content

Over Christian

Dagelijks bedenken en vervaardigen wij op ambachtelijke wijze, met een team van gedreven patissiers en enthousiaste winkeldames, de fijnste lekkernijen. Christian Chocolaterie Patisserie kwam tot stand uit hobby en passie voor mijn vak: chocolatier/patissier. In 1999 openden we onze eerste winkel in de Galerij te Oss, waar wij twee jaar met veel plezier onze producten verkochten. In 2001 zijn we verhuisd naar Terwaenen 28 te Oss waar tevens de werkruimte werd gevestigd. Vanuit de sfeervolle winkel kun je precies zien hoe onze producten tot stand komen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en ambachtelijk produceren van bonbons, truffels en chocoladegeschenken. Tevens ontwerpen en maken wij geheel ambachtelijk een grote sortering gebak, desserts, taarten, bruidstaarten, koekjes en hapjes. Door uitsluitend gebruik te maken van de fijnste en zuiverste grondstoffen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geven wij onze producten een (H)eerlijke smaak.

Trots op alles wat we doen!

Ons team van enthousiaste winkeldames en banketbakkers is een dynamisch, nauw samenwerkend team.

Het team is dagelijks in de weer om lekkernijen voor jou te vervaardigen, en deze met zorg te presenteren. Ons team is altijd bezig om de service en kwaliteit te bieden waar wij trots op zijn. Wij hopen dat onze creativiteit en kwaliteit je aanspreekt en dat je net zo smaakvol kunt genieten van onze website.

Christian van Kempen en Team Christian Chocolaterie Patisserie.

Het team

Christian

Eigenaar, bedenker van heerlijkheden

Lekkerste product: Siciliano bonbon
Leukste werk: Productontwikkeling, opleiden, begeleiden team en leerlingen, zelf proeven natuurlijk
In dienst: Sinds 1999

Patrick

Teamleider patisserie, leermeester

Lekkerste product:  Tropical dulcey gebakje
Leukste werk: Ondersteuning team/automatisering/leerling begeleiding
In dienst: Sinds 2007   

Kay

Patissier, verantwoordelijk inkoop/planning, leermeester

Lekkerste product: Hartige Tartelets / hartige gehakt hapjes
Leukste werk: Hartige producten maken
In dienst: Sinds 2008

Kris

Patissier/chocolatier

Lekkerste product: Bonbon Boule kersen tonka
Leukste werk: Afwisseling met chocolade en gebak
In dienst: Sinds 2018

Milou

Milou

Chocolatier/Patissier

Lekkerste product: Cranberry/zeekraal bonbon
Leukste werk: Maken chocolade producten/bedenken
In dienst: Sinds 2017

Jordy

Patissier weekend / docent bakkerij

Lekkerste product: Witte parel desserttaartje
Leukste werk: Patisserie productie/ lesgeven aan Rooi Pannen
In dienst: Sinds 2015

Mathyn

Patissier weekend / opleiding patissier

Lekkerste product: Talenten prijs taartje
Leukste werk: Chocolade en bonbons maken
In dienst: Sinds 2017

John

John

chauffeur

Lekkerste product: Chocotine gebakjes
Leukste werk: Bezorgen en omgang met klanten
In dienst: Sinds 2017

Paul

Bezorger

Lekkerste product: Dulcey chocolade/Sprokkeltaart
Leukste werk: Het contact met de klanten.
In dienst: Sinds 1-3-2020

Marloes

Teamleidster winkel, verkoop medewerkster

Lekkerste product: Mascarpone marsepein carré
Leukste werk: Veelzijdigheid werk/ klantencontact
In dienst: Sinds 2016

Helmy

Verkoopmedewerkster

Lekkerste product: Petit Glacé
Leukste werk: Gastvrouw, klantencontact
In dienst: Sinds 2015

Michelle

Michelle

Verkoopmedewerkster

Lekkerste product: Witte chocolade mousse gebakje
Leukste werk: Veelzijdigheid werk/ klantencontact
In dienst: Sinds 2019

Chantal

Verkoopmedewerkster

Lekkerste product: Petit Fleurs
Leukste werk: Het adviseren van onze klanten
In dienst: Sinds 2020

Fieke

Weekend medewerkster verkoop

Lekkerste product: Osse Trotse
Leukst bij werk: Mooi verpakken producten/klanten adviseren
In dienst: Sinds 2018

Meeke

Weekend medewerkster verkoop

Lekkerste product: Brownie
Leukst bij werk: Klanten adviseren/Schuimplakjes instrijken
In dienst: Sinds 2018

Lieke

Stagiaire Lieke

Patissier in opleiding Summa College

Leukste van opleiding: Productontwikkeling voor eind studie opdracht
Leukste werk voor opleiding: Chocolade producten
Stage periode: augustus 2019 tot juni 2020

Stagiaire Anne

Leerling Banketbakker ROC Nijmegen

Leukste van opleiding: Nieuwe technieken en smaakcombinaties leren.
Leukste werk voor opleiding: Werken binnen een veelzijdig team met veel vakkennis
Stage periode: februari 2020 tot juni 2020