Christian
Eigenaar, bedenker van heerlijkheden
Lekkerste product: Siciliano bonbon
Leukste werk: Productontwikkeling, opleiden, begeleiden team en leerlingen, zelf proeven natuurlijk
In dienst: Sinds 1999
Dagelijks bedenken en vervaardigen wij op ambachtelijke wijze, met een team van gedreven patissiers en enthousiaste winkeldames, de fijnste lekkernijen. Christian Chocolaterie Patisserie kwam tot stand uit hobby en passie voor mijn vak: chocolatier/patissier. In 1999 openden we onze eerste winkel in de Galerij te Oss, waar wij twee jaar met veel plezier onze producten verkochten. In 2001 zijn we verhuisd naar Terwaenen 28 te Oss waar tevens de werkruimte werd gevestigd. Vanuit de sfeervolle winkel kun je precies zien hoe onze producten tot stand komen.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en ambachtelijk produceren van bonbons, truffels en chocoladegeschenken. Tevens ontwerpen en maken wij geheel ambachtelijk een grote sortering gebak, desserts, taarten, bruidstaarten, koekjes en hapjes. Door uitsluitend gebruik te maken van de fijnste en zuiverste grondstoffen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geven wij onze producten een (H)eerlijke smaak.
Ons team van enthousiaste winkeldames en banketbakkers is een dynamisch, nauw samenwerkend team.
Het team is dagelijks in de weer om lekkernijen voor jou te vervaardigen, en deze met zorg te presenteren. Ons team is altijd bezig om de service en kwaliteit te bieden waar wij trots op zijn. Wij hopen dat onze creativiteit en kwaliteit je aanspreekt en dat je net zo smaakvol kunt genieten van onze website.
Christian van Kempen en Team Christian Chocolaterie Patisserie.
Klik voor het gehele bericht
Klik voor het gehele bericht
Klik voor het gehele bericht
Klik voor het gehele bericht
Klik voor het gehele bericht
Klik voor het gehele bericht
Eigenaar, bedenker van heerlijkheden
Lekkerste product: Siciliano bonbon
Leukste werk: Productontwikkeling, opleiden, begeleiden team en leerlingen, zelf proeven natuurlijk
In dienst: Sinds 1999
Teamleider patisserie, leermeester
Lekkerste product: Tropical dulcey gebakje
Leukste werk: Ondersteuning team/automatisering/leerling begeleiding
In dienst: Sinds 2007
Patissier, verantwoordelijk inkoop/planning, leermeester
Lekkerste product: Hartige Tartelets / hartige gehakt hapjes
Leukste werk: Hartige producten maken
In dienst: Sinds 2008
Patissier/chocolatier
Lekkerste product: Bonbon Boule kersen tonka
Leukste werk: Afwisseling met chocolade en gebak
In dienst: Sinds 2018
Chocolatier/Patissier
Lekkerste product: Cranberry/zeekraal bonbon
Leukste werk: Maken chocolade producten/bedenken
In dienst: Sinds 2017
Patissier weekend / docent bakkerij
Lekkerste product: Witte parel desserttaartje
Leukste werk: Patisserie productie/ lesgeven aan Rooi Pannen
In dienst: Sinds 2015
Patissier weekend / opleiding patissier
Lekkerste product: Talenten prijs taartje
Leukste werk: Chocolade en bonbons maken
In dienst: Sinds 2017
chauffeur
Lekkerste product: Chocotine gebakjes
Leukste werk: Bezorgen en omgang met klanten
In dienst: Sinds 2017
Bezorger
Lekkerste product: Dulcey chocolade/Sprokkeltaart
Leukste werk: Het contact met de klanten.
In dienst: Sinds 1-3-2020
Teamleidster winkel, verkoop medewerkster
Lekkerste product: Mascarpone marsepein carré
Leukste werk: Veelzijdigheid werk/ klantencontact
In dienst: Sinds 2016
Verkoopmedewerkster
Lekkerste product: Petit Glacé
Leukste werk: Gastvrouw, klantencontact
In dienst: Sinds 2015
Verkoopmedewerkster
Lekkerste product: Witte chocolade mousse gebakje
Leukste werk: Veelzijdigheid werk/ klantencontact
In dienst: Sinds 2019
Verkoopmedewerkster
Lekkerste product: Petit Fleurs
Leukste werk: Het adviseren van onze klanten
In dienst: Sinds 2020
Weekend medewerkster verkoop
Lekkerste product: Osse Trotse
Leukst bij werk: Mooi verpakken producten/klanten adviseren
In dienst: Sinds 2018
Weekend medewerkster verkoop
Lekkerste product: Brownie
Leukst bij werk: Klanten adviseren/Schuimplakjes instrijken
In dienst: Sinds 2018
Patissier in opleiding Summa College
Leukste van opleiding: Productontwikkeling voor eind studie opdracht
Leukste werk voor opleiding: Chocolade producten
Stage periode: augustus 2019 tot juni 2020
Leerling Banketbakker ROC Nijmegen
Leukste van opleiding: Nieuwe technieken en smaakcombinaties leren.
Leukste werk voor opleiding: Werken binnen een veelzijdig team met veel vakkennis
Stage periode: februari 2020 tot juni 2020